Bli kontaktad av din lokala återförsäljare

för ytterligare information och aktuella erbjudanden

Certus » Om oss Print knap PDF knap

Om Inside Sportspartner

Inside International Sportspartner AB är ett svenskt företag specialiserat på idrottsförsäkringar. Vi har riktat in oss på att hitta de bästa försäkringarna på den internationella marknaden och föra dem till Sverige till exklusiva priser.

Grunden för försäkringen har vi lagt i samarbete med Balticfinance, ett erfaret företag på försäkringar i Skandinavien, och försäkringsbolaget AG Doré & Others, ett av Europas ledande försäkringsbolag.

Hos Inside International Sportspartner AB vill vi ge dig den bästa försäkringen till bästa möjliga pris och som har sin utgångspunkt i just din idrott. Första steget på vägen har uppnåtts med vår exklusiva olycksfallsförsäkring för elitidrott som täcker 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året i hela världen – gällande både vid tävling, träning och på fritiden till marknadens bästa priser. 

Konceptet

Inside Sportspartner är grundat av idrottare, med huvudsaklig inriktning på att hjälpa idrottare att finna de försäkringar som vi tycker saknats på den svenska marknaden.

Läs mer

NYHET! - Talangförsäkring

Inside kan nu stolt presentera en helt ny Talangförsäkring. Försäkringen riktar sig till personer mellan 15-18 år som väljer att satsa fullt ut på sin idrott. 

Läs mer

Samarbeten

Inside har inlett ett samarbete med Spelarföreningen Handboll Sverige (SHS). "Vi hoppas på ett långvarigt samabete och har ambitionen att svenska handbollsspelare ska vara så bra försäkrade som möjligt", säger Insides grundare Oscar Carlén. 

Läs mera