Certus » Om oss » Historia Print knap PDF knap

Historia

Som idrottare, oavsett idrott, drabbas man ibland av skador som med otur kan förändra tillvaron. Det är någonting som vi själva vet och tidigt i våra karriärer fått erfara. Därför har vi sökt igenom den svenska och internationella marknaden efter attraktiva försäkringar, för framförallt idrottare, men även för personer som inte utövar idrott. När vi inte hittade vad vi sökte på den befintliga marknaden, bestämde vi oss för att skapa vår egen modell.

I samarbete med Balticfinance, ett tyskt företag med stor rutin på försäkringsförmedling inom Skandinavien har vi utvecklat en olycksfallsförsäkring speciellt anpassad för idrottsutövare, oavsett nivå. 

Oscar Carlén, Tobias Karlsson och Patrik Fahlgren grundande Inside International Sportspartner AB i samarbete med försäkringsverksamheten Balticfinance.

Konceptet

Inside Sportspartner är grundat av idrottare, med huvudsaklig inriktning på att hjälpa idrottare att finna de försäkringar som vi tycker saknats på den svenska marknaden.

Läs mer

NYHET! - Talangförsäkring

Inside kan nu stolt presentera en helt ny Talangförsäkring. Försäkringen riktar sig till personer mellan 15-18 år som väljer att satsa fullt ut på sin idrott. 

Läs mer

Samarbeten

Inside har inlett ett samarbete med Spelarföreningen Handboll Sverige (SHS). "Vi hoppas på ett långvarigt samabete och har ambitionen att svenska handbollsspelare ska vara så bra försäkrade som möjligt", säger Insides grundare Oscar Carlén. 

Läs mera